Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ WAITE RIDER

Η τράπουλα Waite Rider είναι μία από τις παλαιότερες αλλά και πιο δημοφιλείς Ταρώ στον κόσμο, λόγω των ισχυρών συμβολισμών και δυνατοτήτων της. Εκατομμύρια άνθρωποι από το 1.400 έως τις μέρες μας ζήτησαν συμβουλές και καθοδήγηση, ρωτώντας τις κάρτες της και στηρίχθηκαν στις πολύτιμες γνώσεις που τους προσέφεραν. Εκείνα τα χρόνια οι τεχνικές κατάστρωσης και η μελέτη των Ταρώ άνηκαν κατά κύριο λόγο στους Σούφι, τους Αιγύπτιους, τους Τσιγγάνους και άλλους λαούς που αποσιωπούσαν τις απόκρυφες τεχνικές τους. Σήμερα σου προσφέρουμε την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση στις συμβουλές της αυτές, χωρίς τους περιορισμούς των παλαιοτάτων ετών και με την πείρα και τη γνώση της μελέτης αυτών των τεχνικών από τους έμπιστους συμβούλους μας. Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ρώτησέ μας ό,τι νιώθεις εσύ πως είναι ώρα να σου φανερωθεί:

*Αφού καταχωρήσουμε την ερώτηση επιλέγουμε μία από τις παρακάτω καταστρώσεις και μόλις ολοκληρώσουμε την παραγγελία η απάντηση έρχεται μέσω γραπτού προσωπικού e - mail μαζί με τις αντίστοιχες μοναδικές φωτογραφίες που ερμηνεύουν την απάντησή μας στη γραπτή ερώτηση εντός 24ων ωρών.

Οι απαντήσεις των καρτών αφορούν την παρούσα ενέργεια επάνω στην κατάσταση, θυμήσου λοιπόν πως ό,τι δε σου αρέσει από την απάντηση μπορεί να είναι στο χέρι σου για να το αλλάξεις.❤️

Ρίξιμο Waite Raider: Μικρή Κατάστρωση
Μικρή κατάστρωση: Η κλασική απεικόνιση του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος μέσω 3ων καρτών. Μια μικρογραφία της ιστορίας της ερώτησής μας που θα μας απαντήσει γρήγορα σε κάθε φύσεως ερώτηση. Η χρήση επεξηγηματικών καρτών σε περίπτωση που αυτές χρειαστούν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Ρίξιμο Waite Raider: Σταυρός
Ο Σταυρός είναι ένα από τα πιο γνωστά ανοίγματα σε σχήμα σταυρού με 5 φύλλα που μας επιτρέπει να δούμε την απάντηση στο ερώτημά μας σύντομα και σφαιρικά. Συνήθως τον χρησιμοποιούμε για ζητήματα στα οποία θελουμε να γνωρίζουμε πολλές πτυχές τους. Όπως εαυτό μας και την επιρροή του στην κατάσταση, τους εξωτερικούς παράγοντες, το παρόν, το άμεσο μέλλον και την έκβαση.
Ρίξιμο Waite Raider: TBA
Ο κύκλος ζωής είναι η κατάστρωση που θα μας μιλήσει για τους περισσότερους τομείς της ζωής μας: Τα αισθηματικά μας, τα οικονομικά, την καριέρα, την υγεία, τα διάφορα σημαντικά γεγονότα που βρίσκονται μπροστά μας και μια μοναδική γενική συμβουλή ή συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση μας.
Καλάθι αγορών