Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΡΩ

Μια τράπουλα εισηγμένη στην ενέργεια της σύγχρονης εποχής που μας βάζει στο κέντρο της ερμηνείας. Με τη θετική και δυνατή της επεξήγηση θα επιλύσει όλα τα προβλήματα που μπορούν να φύγουν από το δρόμο μας και θα μας γνωστοποιήσει τις σκοτεινές καταστάσεις που δε βλέπαμε μέχρι και σήμερα. Καμία αρνητική αρνητική επιρροή δε θα μείνει κρυφή στις καταστρώσεις της, ώστε να έρθει στο φως και να διαλυθεί με τη βοήθειά της και την προσωπική εσωτερική μας δύναμη. Αν αυτό που ψάχνουμε είναι μια πιο φωτεινή ζωή, με περισσότερη δύναμη και ευτυχία, τότε δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να συμπληρώσουμε μία ερώτηση…

*Αφού καταχωρήσουμε την ερώτηση επιλέγουμε μία από τις παρακάτω καταστρώσεις και μόλις ολοκληρώσουμε την παραγγελία η απάντηση έρχεται μέσω γραπτού προσωπικού e - mail μαζί με τις αντίστοιχες μοναδικές φωτογραφίες που ερμηνεύουν την απάντησή μας στη γραπτή ερώτηση εντός 24ων ωρών.

Οι απαντήσεις των καρτών αφορούν την παρούσα ενέργεια επάνω στην κατάσταση, θυμήσου λοιπόν πως ό,τι δε σου αρέσει από την απάντηση μπορεί να είναι στο χέρι σου για να το αλλάξεις.❤️

Ρίξιμο Παγανιστική: Μικρή Κατάστρωση
Η μικρή κατάστρωση: Φως στο παρόν και την οπτική μας επάνω σε αυτό, καθώς και στα όσα μπορούμε ή δε μπορούμε να αλλάξουμε επάνω στην κατάσταση που επηρεάζει την ευτυχία μας και το τελικό αποτέλεσμα, θα αποσαφηνιστούν εδώ. Οι βαθιές απαντήσεις στο ερώτημά μας και οι συμβουλές υποβοηθούνται από τη χρήση εκκρεμές, επεξηγηματικών καρτών, ενεργειακών λίθων και άλλων μέσων προσέλκυσης θετικής ενέργειας που θα είναι το δώρο μας για την ανεύρεση της λύσης σε κάθε επίπονο ζήτημα.
Ρίξιμο Παγανιστική: Μεγάλη Κατάστρωση
Η μεγάλη κατάστρωση: Μια ώρα εις βάθος ανάλυση και επεξήγηση όσων μας απασχολούν, από το παρόν μέχρι το παρελθόν και το μέλλον, για τα ερωτικά, τα οικονομικά και τις περιρρέουσες ενέργειες σε κάθε τομέα της ζωής μας. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για να προχωρήσουμε μπροστά στο σωστό δρόμο της μοναδικής ζωής μας, επειδή κάθε στιγμή της αξίζει να την χαρούμε στο έπακρο· θα μας φανερωθούν σε αυτό το ρίξιμο.
Καλάθι αγορών