Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ (Deste)

Η τράπουλα της Κατίνας φέρεται να είναι ίσως η παλαιότερη πολύτιμη τράπουλα των μαγισσών, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο εγχειρίδιό της. “Deste” στα τούρκικα σημαίνει «σωρός των χαρτιών» και μέσα απ’ αυτήν έχουμε στη διάθεση μας την πρόβλεψη της μοίρας. Ενώ η προέλευση αυτής της μαντικής τράπουλας είναι άγνωστη, λέγεται πως οι ρίζες της χρονολογούνται πριν από το 600 π.Χ., (κατά την αρχαϊκή περίοδο ή προγενέστερα). Απ’ αυτό μπορούμε να κατανοήσουμε, πόσο παλιά είναι η ανάγκη του ανθρώπου να γνωρίσει τα μελλούμενα. Πριν φτάσουμε λοιπόν στην εκπλήρωση της επιθυμίας μας, μια φράση αναγράφεται στην εβαίνηνή θήκη της σωρού και μένει να την κρατήσουμε στο μυαλό μας:

 «Ό,τι η μοίρα ορίσει, ό,τι και αν ορίσει, να είναι καλοδεχούμενο!».

 

*Αφού καταχωρήσουμε την ερώτηση επιλέγουμε μία από τις παρακάτω καταστρώσεις και μόλις ολοκληρώσουμε την παραγγελία η απάντηση έρχεται μέσω γραπτού προσωπικού e - mail μαζί με τις αντίστοιχες μοναδικές φωτογραφίες που ερμηνεύουν την απάντησή μας στη γραπτή ερώτηση εντός 24ων ωρών.

Οι απαντήσεις των καρτών αφορούν την παρούσα ενέργεια επάνω στην κατάσταση, θυμήσου λοιπόν πως ό,τι δε σου αρέσει από την απάντηση μπορεί να είναι στο χέρι σου για να το αλλάξεις.❤️

Ρίξιμο Deste: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον
Η παραπάνω κατάστρωση μας απαντάει ερωτήσεις που έχουν σκοπό να αποκαλύψουν και να επιλύσουν προβλήματα που υπάρχουν σε προσωπικό, ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. " Γιατί δεν προχωράει ή δεν πάει καλά η σχέση μου" , "γιατί δεν βρίσκω το σύντροφο που θέλω", "γιατί δεν βρίσκω εργασία στο αντικείμενο που θέλω" αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα μας απασχολεί το οποίο δεν εξελίσσεται ή αντιμετωπίζω συνεχώς πρόβλημα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται επιπλέον επεξηγηματικές κάρτες και jan για την αποσαφήνιση διφορούμενων ερμηνειών χωρίς καμία επιπλέων χρέωση.
Ρίξιμο Deste: Χωρισμός και Επανασύνδεση
Μια από τις δυνατότερα φορτισμένες συναισθηματικά καταστάσεις, ο χωρισμός και ένα από τα σημαντικά μας ζητήματα η επανασύνδεση. Αυτή η κατάστρωση θα ρίξει φως στην τρέχουσα κατάστασή σας και το τι είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται επιπλέον επεξηγηματικές κάρτες και jan χωρίς καμία επιπλέων χρέωση.
Ρίξιμο: Ερωτικές και Επαγγελματικές Σχέσεις
Το άνοιγμα των δύο επιλογών: μας βοηθάει όταν βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο υποθέσεις είτε αυτές αφορούν δύο πρόσωπα, δυο εργασίες, δύο καταστάσεις ή οποιοδήποτε δίλημμα. Μας φανερώνει την εξέλιξη που θα έχουμε αν επιλέξουμε είτε τη μία επιλογή είτε την άλλη και μας συμβουλεύει στο πως να δράσουμε.. Η χρήση επεξηγηματικών καρτών και jan θα δώσουν παραπάνω πληροφορίες, νότες ασφάλειας και αξιοπιστίας στην απάντηση, ως δώρο για την εμπιστοσύνη σας στο προσωπικό αυτό ρίξιμο.
Ρίξιμο: Αυτοΐαση και Γνώση του Εαυτού
Αυτοΐαση και γνώση του εαυτού: το ρίξιμο αυτό μας επιτρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και βοηθά στην επίλυση συναισθηματικών δυσκολιών και μπλοκαρισμάτων. Εδώ ανακαλύπτουμε τι έχουμε καταπιέσει, που χάνουμε τον εαυτό μας, καθώς επίσης τα προτερήματά μας και το που χρειάζεται να εστιάσουμε. Jan και επεξηγηματικές κάρτες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή για μια μοναδική προσωπική μας απάντηση.
Ρίξιμο: Εις βάθος Ανασκόπηση της Σχέσης με τον Άνθρωπο που μας Ενδιαφέρει
Η βαθύτερη ανασκόπηση της σχέσης μας με τον άνθρωπο που είμαστε μαζί βρίσκεται σ’ αυτό το συνδυασμό των καρτών της Deste. Jan και επεξηγηματικές κάρτες μας προσφέρουν φυσικά πάλι παραπάνω λεπτομερειες και ασφάλεια στο ταξίδι μας για τη γνώση, ενώ συμπεριλαμβάνονται ήδη στην αρχική τιμή.
Ρίξιμο: Αυτοκρατορικός Σταυρός
Μια από τις πιο διάσημες καταστρώσεις της Κατίνας: οι ερωτήσεις μας μπορούν να απαντηθούν λεπτομερώς και αξιόπιστα όπως εδώ και πολλά χρόνια, με τον αυτοκρατορικό σταυρό. Τομείς της ζωής, παρελθόν, παρόν και μέλλον καθώς και εξωτερικές επιρροές θα διευκρινιστούν όσο ρίχνουμε φως πάνω τους με αυτό το αξιόπιστο ρίξιμο. Επεξηγηματικές και συμβουλευτικές κάρτες Jan συμπεριλαμβάνονται στην αρχική τιμή.
Ρίξιμο: Κατάστρωση Deste
Η μεγάλη κατάστρωση της Deste: το μαγευτικό αυτό ρίξιμο των καρτών μας επιτρέπει να γνωρίσουμε εις βάθος κάθε ενέργεια που επιδρά επάνω στο ζήτημα που μας απασχολεί καθώς και λεπτομέρειες για κάθε πτυχή της ζωής μας και του μέλλοντος. Καλύπτει όλες τις ερωτήσεις μας και την αβεβαιότητά μας επάνω στο ζήτημα, ενώ μας προετοιμάζει τόσο για τα καλά όσο και για τα αρνητικά του που μπορούμε να συναντήσουμε ή έχουν ήδη συμβεί. Παράλληλη χρήση jan, επεξηγηματικών καρτών καθώς και κατάλληλων ενεργειακών εργασιών πριν το ρίξιμο και κατά τη σύνταξη της λεπτομερούς ανάλυσης του ζητήματος που σας απασχολεί συμπεριλαμβάνονται στην κατάστρωση, εντελώς δωρεάν και εξατομικευμένες στις μοναδικές μας ανάγκες.
Καλάθι αγορών