ΜΑΥΣΩΛΕΙΑ

Αυτή η φουτουριστική τράπουλα, με τη σύγχρονη εικονογράφησή της κουβαλάει σοφία αιώνων, που συγκεντρώνεται και συνυπάρχει για πρώτη φορά στην ιστορία του αποκρυφισμού, προκειμένου να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σπάνιες γνώσεις από τις ιστορίες αρχαίων θεοτήτων καθώς και οι πιο διάσημες οντότητες και πρακτικές συνεργάζονται για να μας δώσουν την πιο βαθιά απάντηση στο ζήτημα που μας απασχολεί. Οι κάρτες θα μας δώσουν τις σωστές συμβουλές στα ερωτήματά μας και η καθοδήγησή τους μπορεί να μας προστατεύσει από τον πόνο και την αβεβαιότητα σε κάθε κατάσταση. Αν έχεις απομακρυνθεί από το ιδεατό σου παρόν, τότε ο δρόμος για να επιστρέψεις μπορεί να βρίσκεται ένα κλικ μακριά… …απλώς γράψε την κατάλληλη ερώτηση:

*Αφού καταχωρήσουμε την ερώτηση επιλέγουμε μία από τις παρακάτω καταστρώσεις και μόλις ολοκληρώσουμε την παραγγελία η απάντηση έρχεται μέσω γραπτού προσωπικού e - mail μαζί με τις αντίστοιχες μοναδικές φωτογραφίες που ερμηνεύουν την απάντησή μας στη γραπτή ερώτηση εντός 24ων ωρών.

Οι απαντήσεις των καρτών αφορούν την παρούσα ενέργεια επάνω στην κατάσταση, θυμήσου λοιπόν πως ό,τι δε σου αρέσει από την απάντηση μπορεί να είναι στο χέρι σου για να το αλλάξεις.❤️

Ρίξιμο Μαυσωλεία: Εμπόδια
Τα εμπόδια που χρειάζεται να ξεπεράσεις, το περιβάλλον σου, ο εαυτός σου και η έκβαση της κατάστασης, βρίσκονται όλα εδώ
Ρίξιμο Μαυσωλεία: Άπαντα
Όλα όσα νιώθουμε την ανάγκη να αναζητήσουμε βρίσκονται σ’ αυτή τη μεγάλη κατάτρωση. Κάθε τύπου ερώτησή μας μπορεί να απαντηθεί και η θετική ενέργεια από τις υποστηρικτικές αυτές τράπουλες θα βελτιώσει την κατάσταση με τις ειλικρινείς συμβουλές και την πολύτιμη γνώση που θα μας χαρίσει!
Καλάθι αγορών