Συμβουλοι

Διάλεξε το δικό σου αποκλειστικό σύμβουλο που θα σε ωθήσει και να σε κατευθύνει προς την επίτευξη των στόχων σου, ώστε μαζί να δώσετε ζωή στο μοναδικό σου όραμα για το μέλλον.
pexels-matheus-bertelli-3856052

Σελένα

Γεμάτη ενέργεια και διάθεση για ανεύρεση νέων γνώσεων και μεθόδων η Σελένα αποτελεί μια παρουσία γεμάτη ζωντάνια και ενεργητικότητα στο χώρο που δε χάνει ευκαιρία να βελτιώσει το έργο της. Ανακάλυψε το ενδιαφέρον της για προβλέψεις από μικρή ηλικία με χρήση τόσο πατροπαράδοτων όσο και πιο σύγχρονων τεχνικών. Αυτό, μαζί με τη φυσική της κλήση την οδήγησε κοντά μας για να μοιραστεί διάσημα προϊόντα και υπηρεσίες από διαφορετικές πηγές προέλευσης η κάθε μία. 

pexels-mikhail-nilov-6944355

Αφροδίτη

Η Αφροδίτη ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλούς οι οποίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον πνευματισμό λόγω των δυνατοτήτων της και του φυσικού της ταλέντου. Διδάχθηκε παραδοσιακές τεχνικές και μεθοδολογίες από την οικογένειά της, ενώ δε δίστασε να τις αξιοποιήσει με μεγάλη επιτυχία. Γι αυτό σήμερα βρίσκεται μαζί μας με τις γνώσεις και τη μοναδική θετική της ενέργεια για να μοιραστεί αυτά τα οποία κατέκτησε έως τώρα.

pexels-mohan-reddy-4388593

Ωστινίτης

Δουλεύοντας χρόνια επάνω στα πειράματα με τα οποία καταπιάνεται ο πνευματισμός αλλά και με σφοδρό ενδιαφέρον για την ιστορία κάθε τεχνικής που τον συνδέει με τον άνθρωπο ο Ωστινήτης βρίσκεται μαζί μας με μυστικά διαχρονικής αξίας από διαφορετικούς χώρους. Παραδώσεις και τεχνικές που εξελίχθηκαν σε βάθος χρόνου, από τις πιο διάσημες έως εκείνες που βρίσκονταν κλειστές πίσω από τις πόρτες σημαντικών οικογενειών και πνευματικών ατόμων θα φτάσουν στα χέρια μας μέσω των συμβουλών και υπηρεσιών του. Η ομορφιά και η ελευθερία είναι προνόμια που αξίζουν να τα απολαμβάνουν όλοι οι άνθρωποι γι αυτό και θα φροντίσει να φτάσουν στο δρόμο σας με μικρές κινήσεις!

Καλάθι αγορών